Tort cu ciocolata

Ingrediente


Ingrediente pentru blatul cu ciocolată:

  • 3 cani faina cu toate scopurile
  • 1/2 cană praf de cacao neîndulcit (natural)
  • 2 cani zahar granulat
  • 2 linguri de bicarbonat de sodiu
  • 1 lingură de sare
  • 2 căni de cafea caldă (nu fierbinte)
  • 2 linguriți oțet alb
  • 1 lingură de extract de vanilie
  • 2/3 cană ulei de măsline ușor nu virgin în plus


Ingrediente pentru crema de ciocolata:

  • 12 oz crema de branza temperatura camerei
  • 1 cană unt fara sare (16 linguri) temperatura camerei
  • 5 cani zahar pudra
  • 1 cană praf de cacao neîndulcit (natural)
  • 1/2 lingură sare
  • 2 linguri de extract de vanilie

Instrucțiuni


Cum să faci straturi de blat de ciocolată:

Preîncălziți cuptorul la 180˚C. Ungeți două forme de tort cu unt si tapetati-le cu faina.

Într-un bol mare, bateți împreună ingredientele uscate: 3 căni de făină, 1/2 cană pudră de cacao, 2 cani de zahăr, 2 linguri de bicarbonat de sodiu și 1 linguriță de sare până când nu mai există bulgări de cacao.

Într-un bol separat, amestecați ingredientele umede: 2 căni de cafea caldă, 2 lingurițe de oțet, 1 linguriță de extract de vanilie și 2/3 cană de ulei de măsline.

Bagati ingredientele umede în ingredientele uscate, amestecand doar până când se omogenizeaza. Împărțiți în mod egal între formele de tort pregatite și coaceți la cuptorul preîncălzit la 180 ° C timp de 35 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Lăsați să se răcească în forma 15 minute, apoi transferați pe un suport de sârmă să se răcească complet înainte de ansamblare.

Cum se face crema de ciocolata:


În vasul unui mixer electric cu ajutorul paletei (sau folosind un mixer electric de mână cu un bol mare), bateți împreună 12 oz brânză cremă cu 1 cană de unt pe viteză medie / mare până la omogenizare (3 min).

Cerneți 5 căni zahăr pudră cu 1 cană pudră de cacao, pentru a vă asigura că nu există cocoloase. Apoi adăugați 1/2 lingură de sare. Se amestecă la viteză mică până se omogenizeaza bine. Răzuiește bine vasul, apoi crește viteza medie / mare și bate inca 1 min.

Se adaugă 2 linguri de vanilie și se bate la mediu / înalt până se uniformizează (1 min). Acum este gata să fie ansmblata pe blatul răcit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus